Met welke factoren moet rekening worden gehouden voordat faciliteiten worden uitgerust met lockers voor kleedruimten?

| POLYPAL STORAGE SYSTEMS

Elk bedrijf waar een speciaal werkuniform of een andere vorm van bedrijfskleding moet worden gedragen, heeft een ruimte nodig waar de medewerkers zich probleemloos kunnen omkleden.

Dankzij lockers kunnen medewerkers hun kleding en andere persoonlijke eigendommen veilig opbergen. Dit voorkomt verlies en biedt meer comfort doordat spullen niet elke dag van huis naar het werk en omgekeerd hoeven te worden meegenomen.

De aanwezigheid lockers voor het opbergen van persoonlijke eigendommen of werkbenodigdheden zorgt ook dat de gemeenschappelijke ruimten van het bedrijf overzichtelijk, schoon en opgeruimd blijven. Dit verbetert de hygiëne in de werkomgeving. Kortom, door kleedruimten uit te rusten met lockers wordt een schone, veilige en comfortabele werkomgeving gerealiseerd.

Voordat u echter voor een bepaald type locker kiest, moet u een aantal belangrijke aspecten bij uw keuze betrekken:

Kies de afmetingen aan de hand van het type voorwerpen of kleding dat moet worden opgeborgen

POLYPAL heeft een groot assortiment lockers die qua breedte, diepte en hoogte zijn te configureren. Met extra brede lockers, die zijn ontworpen voor het opbergen van uniformen en volumineuze werkkleding, zijn ze af te stemmen op elke behoefte. Is een locker daarentegen bestemd voor het opbergen van kleine voorwerpen, zoals een persoonlijke beschermende uitrusting of gereedschap, dan zijn er ook lockers verkrijgbaar met voor dit doel specifieke afmetingen.

Kies een afwerking voor de locker die geschikt is voor de plaats waar deze wordt geïnstalleerd

Taquillas POLYPAL | POLYPAL STORAGE SYSTEMS

Er bestaat een groot aantal mogelijke afwerkingen voor de lockers: fenolisch gelamineerde lockers, lockers met houtafwerking, kunststof lockers, aluminium lockers of metalen lockers. Deze laatste worden het meest toegepast.

 

Het voordeel van metalen lockers is dat ze slijtvast en robuust zijn, dat de kosten lager zijn dan van andere afwerkingen, dat ze eenvoudig zijn te reinigen en dat ze nauwelijks onderhoud nodig hebben.

Voor natte kleedruimten wordt het gebruik van kunststof of aluminium lockers aanbevolen, omdat deze materialen zeer waterbestendig zijn.

Fenolisch gelamineerde lockers en lockers met houtafwerking onderscheiden zich door hun luxe uitstraling. Daar waar een homogeen design is gewenst en de kleedruimte een moderne uitstraling moet hebben, kiest u voor dit type lockers.

Alle lockers van POLYPAL zijn voorzien van de gepatenteerde beschermende ActiveCoat-coating. Deze antibacteriële afwerking wordt tijdens het productieproces van de lockers aangebracht en biedt een continue bescherming tegen schimmels en bacteriën. Ideaal voor omgevingen waar strikte hygiënestandaards zijn vereist, zoals de gezondheidszorg, de chemische industrie en de voedselindustrie.

Schenk aandacht aan de kwaliteit van de lockers

Kleedkamers zijn dagelijks drukbezochte ruimten. Dit vraagt om robuuste en slijtvaste lockers. De duurzaamheid van de lockers is daarom van essentieel belang bij het maken van de keuze.

De lockers van POLYPAL zijn getest en voldoen aan de productienorm BS 4680: 1996. Om hiervoor in aanmerking te komen moeten de producten voldoen aan belangrijke criteria. Niet alleen wat betreft afmetingen, materiaal, productie en afwerking, maar ook sloten, accessoires en ventilatie.

Wilt u zeker weten dat de geselecteerde locker een robuust design heeft, dan is het belangrijk een leverancier te kiezen met ervaring op het gebied van de productie van lockers. Dit biedt de garantie dat alle componenten van de locker zeer slijtvast en stabiel zijn.

Kies voor lockers met extra veiligheid

Om spullen veilig op te bergen en diefstal te voorkomen, biedt POLYPAL lockers met extra veiligheidselementen, zoals: schuingeplaatste antidiefstal-platen, deuren met versterkte randen, aan de deur gelaste en op het frame geklonken scharnieren, verschillende typen sloten (met sleutel, hangslot, digitaal codeslot, etc.)

Waarborg de hygiene van de lockers

 

Er zijn accessoires verkrijgbaar die helpen om de hygiëne in de lockerruimte te handhaven:

· Lockers met schuin dak. De hoek waaronder het dak is geplaatst voorkomt het ophopen van vuil en vereenvoudigt het schoonmaken. Bovendien voorkomt het dat er vergeten voorwerpen op de locker achterblijven.

· Stelvoeten. Steunframes met stelvoeten tillen de lockers van de vloer en vereenvoudigen het schoonmaken. Daarnaast reduceren ze beschadigingen als gevolg van stoten tegen de locker.

 

Verbeteren van de gebruikersvriendelijkheid:

 

POLYPAL-lockers maken een op de behoefte afgestemde, interne distributie mogelijk. Afhankelijk van het gebruik van de locker, kunnen er accessoires aan het interieur worden toegevoegd, zoals een kledingstang, kledinghaken, horizontale en verticale vakverdelers, etc.

Voor meer comfort in de lockerruimten kan de installatie van de lockers worden gecombineerd met zitbanken. Deze kunnen worden verankerd aan de lockers of los worden geplaatst en zijn uit te rusten met rugleuningen en kledinghangers.

 

Kies de juiste leverancier van de lockers

 

Het design van een garderoberuimte kent vele uitdagingen. Het naleven van de eisen op het gebied van human resources en de specificaties met betrekking tot gezondheid en hygiëne en parallel daaraan het optimaliseren van de beschikbare ruimte, is een specifieke taak voor bedrijven die deskundig zijn op het gebied van opslagoplossingen.

Bovendien is het belangrijk om een leverancier te kiezen met een lange industriële ervaring die een hoogwaardige aftersales-service kan aanbieden. Om indien nodig de installatie uit te breiden, de sleutels van de sloten te vervangen of de interne indeling van de lockers te wijzigen. De klant moet erop kunnen vertrouwen dat de leverancier hen een dergelijke service kan blijven bieden.

Als POLYPAL kunnen wij u de beste lockeroplossing bieden voor uw garderoberuimte. Ga voor meer informatie naar het menu Lockers of neem contact met ons op.

Maatoplossing

Als je niet weet welke opslagoplossing het beste bij jouw behoeften past, neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het configureren van je project.

Neem contact op met ons

    Bestand verwijderen

    Download de catalogus

    Campo obligatorio
    Campo obligatorio
    Campo obligatorio