Silobouw

In magazijnen met stellingen voorzien van gevelbekleding worden niet alleen goederen opgeslagen, deze stellingen vormen ook de hoofdconstructie van het gebouw en ondersteunen de structuur van de gevelbekleding. Hierdoor ontstaat een industrieel magazijn.

De zelfdragende stellingen hebben een dubbel voordeel: ze rusten het magazijn uit en vermijden de civiele bouw van een industrieel magazijn.

Kenmerken

 • De ideale oplossing voor magazijnen die zijn bedoeld voor de opslag van zo veel mogelijk vrachteenheden.
 • Geschikt voor opslag op grote hoogte met maximale benutting van de beschikbare ruimte.
 • Een zelfdragend magazijn is sneller te realiseren en is aanzienlijk goedkoper in vergelijking met de bouw van een niet-zelfdragend gebouw.
 • Opslag met behulp van zowel handmatig bediende magazijntrucks als automatisch bediend materieel voor intern transport.
 • De magazijnstellingen die zijn voorzien van gevelbekleding ondersteunen niet alleen de opgeslagen lasten en het materieel voor intern transport. Ze moeten ook bestand zijn tegen externe krachten zoals wind, sneeuw, regen of seismische belastingen.

Magazijnen met stellingen voorzien van gevelbekleding zijn te realiseren met:

Heb je interesse in een van onze producten?

Een offerte aanvragen

Oplossing op maat

Als je niet weet welke opslagoplossing het beste bij jouw behoeften past, neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het configureren van je project.

Neem contact op met ons

  Bestand verwijderen

  Download de catalogus

  Campo obligatorio
  Campo obligatorio
  Campo obligatorio