Ontmoet POLYPAL

POLYPAL is een gerenommeerde specialist in het ontwerpen, produceren en installeren van een omvangrijk assortiment opslagoplossingen, wereldwijd in meer dan 30 landen actief.

Onze pijlers

Met een productiefaciliteit en vijf verkoopkantoren in Spanje en vestigingen in Duitsland, België, Frankrijk en Nederland coördineert POLYPAL integrale oplossingen op het gebied van projectontwerp, productie, assemblage en post-sales in sectoren zoals logistiek, gezondheid, onderwijs, de autobranche, detailhandel, voeding, industrie, etc.

De volgende drie pijlers vormen de basis voor het creëren van efficiënte magazijnen:

Kwaliteit
 • Niet alleen wat betreft management en het proces, maar ook bij de technische ontwikkeling van het product en de uiteindelijke vervaardiging daarvan.
 • Continue evolutie van het product, ontworpen en getest overeenkomstig Europese richtlijnen.
Services
 • Allesomvattende ad hoc-oplossingen, afgestemd op elke opslagbehoefte.
 • Wij bieden meerdere oplossingen voor elke sector.
 • Langetermijn-partner. Wij bieden assistentie en advies, vanaf het begin van het project tot het einde van de levensduur van uw opslagsysteem.
Ervaring
 • Meer dan 100 ervaring in de branche.
 • Eerste producent van metalen legbordstellingen op de Spaanse markt. Sinds 1957
 • 45 jaar producent van opslagsystemen voor industriële toepassingen.

Whittan Group

POLYPAL maakt deel uit van de Whittan Group, een multinational met hoofdvestiging in het Verenigd Koninkrijk en Europees marktleider op het gebied van hoogwaardige opslagsystemen.

Whittan Storage Systems streeft naar een continue ontwikkeling en specialisatie bij het ontwerpen, de produceren en installeren van een omvangrijk assortiment magazijninrichtigen. De bedrijvengroep voert diverse merken die alle mogelijke opslagoplossingen voor elk type activiteit omvatten.

POLYPAL STORAGE SYSTEMS | België
800 Personeel
5 Fabrieken
30 Landen

POLYPAL streeft naar een continue kwaliteitsverbetering:

ISO 9001 KWALITEITSMANAGEMENTSYSTEEM

ISO 9001 KWALITEITSMANAGEMENTSYSTEEM

POLYPAL is al jaren gecertificeerd volgens de ISO 9001-2015-norm met betrekking tot kwaliteitsmanagement. Omdat deze norm gericht is op klanttevredenheid, vormt de certificering een...

ISO 3834-2 KWALITEITSEISEN VOOR FUSIELASSEN VAN METALEN MATERIALEN

ISO 3834-2 KWALITEITSEISEN VOOR FUSIELASSEN VAN METALEN MATERIALEN

Daarnaast heeft POLYPAL een ISO 3834-2: 2005-certificering. Dit biedt onze klanten de garantie dat de specifieke laswerkzaamheden die tijdens de productie worden uitgevoerd nauwgezet...

EN 1090-1 ONTWERP EN PRODUCTIE VAN STALEN EN ALUMINIUM STRUCTUREN

EN 1090-1 ONTWERP EN PRODUCTIE VAN STALEN EN ALUMINIUM STRUCTUREN

Het certificaat 1090-1: 2009 + A1-: 2011 onderschrijft de kwalificatie van ons personeel en de kwaliteit van de werkzaamheden die in onze productiefaciliteiten worden...

ISO 14001 - MILIEUBEHEERSYSTEEM

ISO 14001 - MILIEUBEHEERSYSTEEM

POLYPAL beheert haar verantwoordelijkheid voor het milieu volgens de ISO 14001-norm in haar actieve inspanning om haar impact op het milieu te verminderen en...

POLYPAL streeft naar een continue kwaliteitsverbetering, niet alleen op het gebied van producten, maar ook op het gebied van processen en management.

Partners en focus op Europa

POLYPAL is actief lid van de FEM-AEM, de Spaanse vereniging voor transport- en opslagtechniek. Daarnaast zijn we al meer dan 20 jaar lid van de FEM, de Europese federatie voor transport- en opslagtechniek. Binnen deze vereniging maken wij concreet deel uit van de afdeling ERF – de European Racking Federation, waar POLYPAL lid is van de Raad van Bestuur.

In navolging van onze betrokkenheid om de ontwikkeling van deze sector te bevorderen, leveren wij ook een aandeel aan de technische aanbevelingen die door de Europese federatie voor transport- en opslagtechniek (FEM) worden opgesteld. In deze hoedanigheid nemen we actief deel aan het opstellen van de Europese EN-normen en de Spaanse normen volgens AENOR met betrekking tot het deel “Metalen legbordstelling- en opslagsystemen”.

POLYPAL maakt ook deel uit van de Britse vereniging van producenten van opslagsystemen SEMA (Storage Equipment Manufacturers Association). SEMA is de oudste organisatie op het gebied van accreditatie met betrekking tot het waarborgen van adequate training en ervaring van technici die zich bezighouden met de inspectie van opslagsystemen.

Ontmoet POLYPAL

Maatoplossing

Als je niet weet welke opslagoplossing het beste bij jouw behoeften past, neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het configureren van je project.

Neem contact op met ons

  Bestand verwijderen

  Download de catalogus

  Campo obligatorio
  Campo obligatorio
  Campo obligatorio
  Ontmoet POLYPAL Ontmoet POLYPAL Ontmoet POLYPAL Ontmoet POLYPAL Ontmoet POLYPAL
  Ontmoet POLYPAL
  Ontmoet POLYPAL Ontmoet POLYPAL Ontmoet POLYPAL Ontmoet POLYPAL Ontmoet POLYPAL Ontmoet POLYPAL Ontmoet POLYPAL