De bodem is 10 mm kleiner dan normaal met een overlappende deur.

Deze slagvaste polycarbonaat deuren bieden 100 % zicht op het interieur, terwijl de veiligheid maximaal gehandhaafd blijft.

Stalen deur met geïntegreerd zichtvenster van versterkt polycarbonaat en rondom versterkte rand, zodat de voorwerpen in de lockers zichtbaar zijn zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid.

Biedt extra ventilatie en zorgt dat de inhoud van de locker zichtbaar is vanaf de buitenzijde.

De deur is uitgevoerd in dubbellaags staal en biedt extra stevigheid en veiligheid voor toepassingen waar de kastslijtage hoog is. Deze dubbelwandige deur is steviger, maar ziet er vrijwel hetzelfde uit als de standaarddeur.

Gladde stalen deur met versterkte randen en scharnieren die aan de deur zijn gelast en op het frame zijn geklonken om de sterkte en stijfheid te verbeteren. Alle deuren voldoen aan de BS 4680-norm. De minimale ruimte van minder dan 2 mm tussen deur en frame beschermt de locker tegen hefboomwerking en pogingen tot geforceerde opening.

Maatoplossing

Als je niet weet welke opslagoplossing het beste bij jouw behoeften past, neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het configureren van je project.

Neem contact op met ons

    Bestand verwijderen

    Download de catalogus

    Campo obligatorio
    Campo obligatorio
    Campo obligatorio