POLYPAL  vennootschap | POLYPAL STORAGE SYSTEMS

Ontmoet POLYPAL

POLYPAL is een gerenommeerde specialist in het ontwerpen, produceren en installeren van een omvangrijk assortiment opslagoplossingen, wereldwijd in meer dan 30 landen actief.

Onze pijlers

Met een productiefaciliteit en vijf verkoopkantoren in Spanje en vestigingen in Duitsland, België, Frankrijk en Nederland coördineert POLYPAL integrale oplossingen op het gebied van projectontwerp, productie, assemblage en post-sales in sectoren zoals logistiek, gezondheid, onderwijs, de autobranche, detailhandel, voeding, industrie, etc.

De volgende drie pijlers vormen de basis voor het creëren van efficiënte magazijnen:

Kwaliteit
  • Niet alleen wat betreft management en het proces, maar ook bij de technische ontwikkeling van het product en de uiteindelijke vervaardiging daarvan.
  • Continue evolutie van het product, ontworpen en getest overeenkomstig Europese richtlijnen.
Services
  • Allesomvattende ad hoc-oplossingen, afgestemd op elke opslagbehoefte.
  • Wij bieden meerdere oplossingen voor elke sector.
  • Langetermijn-partner. Wij bieden assistentie en advies, vanaf het begin van het project tot het einde van de levensduur van uw opslagsysteem.
Ervaring
  • Meer dan 100 ervaring in de branche.
  • Eerste producent van metalen legbordstellingen op de Spaanse markt. Sinds 1957
  • 45 jaar producent van opslagsystemen voor industriële toepassingen.

Whittan Group

POLYPAL maakt deel uit van de Whittan Group, een multinational met hoofdvestiging in het Verenigd Koninkrijk en Europees marktleider op het gebied van hoogwaardige opslagsystemen.

Whittan Storage Systems streeft naar een continue ontwikkeling en specialisatie bij het ontwerpen, de produceren en installeren van een omvangrijk assortiment magazijninrichtigen. De bedrijvengroep voert diverse merken die alle mogelijke opslagoplossingen voor elk type activiteit omvatten.

Whittan Group
1000Personeel
6 Fabrieken
30Landen

POLYPAL streeft naar een continue kwaliteitsverbetering:

ISO 9001 KWALITEITSMANAGEMENTSYSTEEM
POLYPAL is al jaren gecertificeerd volgens de ISO 9001-2015-norm met betrekking tot kwaliteitsmanagement. Omdat deze norm gericht is op klanttevredenheid, vormt de certificering een erkenning van onze...
Meer
ISO 3834-2 KWALITEITSEISEN VOOR FUSIELASSEN VAN METALEN MATERIALEN
Daarnaast heeft POLYPAL een ISO 3834-2: 2005-certificering. Dit biedt onze klanten de garantie dat de specifieke laswerkzaamheden die tijdens de productie worden uitgevoerd nauwgezet worden gecontrole...
Meer
EN 1090-1 ONTWERP EN PRODUCTIE VAN STALEN EN ALUMINIUM STRUCTUREN
El certificado 1090-1:2009+A1:2011 avala la cualificación de nuestro personal laboral y la calidad de ejecución en nuestras instalaciones, asegurando la calidad en la soldadura y el control de proceso...
Meer

POLYPAL streeft naar een continue kwaliteitsverbetering, niet alleen op het gebied van producten, maar ook op het gebied van processen en management.

Partners en focus op Europa

POLYPAL is actief lid van de FEM-AEM, de Spaanse vereniging voor transport- en opslagtechniek. Daarnaast zijn we al meer dan 20 jaar lid van de FEM, de Europese federatie voor transport- en opslagtechniek. Binnen deze vereniging maken wij concreet deel uit van de afdeling ERF – de European Racking Federation, waar POLYPAL lid is van de Raad van Bestuur.

In navolging van onze betrokkenheid om de ontwikkeling van deze sector te bevorderen, leveren wij ook een aandeel aan de technische aanbevelingen die door de Europese federatie voor transport- en opslagtechniek (FEM) worden opgesteld. In deze hoedanigheid nemen we actief deel aan het opstellen van de Europese EN-normen en de Spaanse normen volgens AENOR met betrekking tot het deel “Metalen legbordstelling- en opslagsystemen”.

POLYPAL maakt ook deel uit van de Britse vereniging van producenten van opslagsystemen SEMA (Storage Equipment Manufacturers Association). SEMA is de oudste organisatie op het gebied van accreditatie met betrekking tot het waarborgen van adequate training en ervaring van technici die zich bezighouden met de inspectie van opslagsystemen.

ERF | FEM AEM | sema | POLYPAL STORAGE SYSTEMS
Abonneer op onze nieuwsbrief
Neem contact op met ons

Bericht