Verrijdbare palletstellingen

Het verrijdbare palletopslagssysteem van POLYPAL bestaat uit stellingen die zijn geïnstalleerd op gemotoriseerde verrijdbare onderstellen. Deze onderstellen worden verplaatst via in de magazijnvloer geïntegreerde rails.

Door de zijwaartse beweging van de stellingen is het mogelijk een werkpad daar te positioneren waar toegang tot de stelling nodig is. Dit kan met behulp van een afstandsbediening of met de knoppen op het frontpaneel.

De beweging wordt gerealiseerd met elektromotoren die gesynchroniseerd samenwerken, zodat de stellingen soepel en tegelijk worden verplaatst. Het accelereren en afremmen vindt progressief plaats. Dit voorkomt het schoksgewijs starten of stoppen.

Kenmerken

 • Dit systeem biedt met slechts één gangpad toegang tot alle pallets of lasten.
 • Deze stellingen worden bediend met standaard conventionele of uitschuifbare heftrucks voorzien van contragewicht. Het gebruik van specifiek materieel voor intern transport is niet nodig.
 • Het verrijdbare palletiseersysteem maakt maximaal gebruik van het volume van het magazijn. Daarom vormt dit systeem de beste oplossing voor installaties waar de kosten per m2 vloeroppervlak hoog zijn of waar het nodig is de opslagcapaciteit te verhogen zonder het magazijn uit te breiden.
 • Het systeem is ideaal voor toepassing in koel- of vriesruimten.
 • Het verrijdbare systeem kan worden toegepast bij zowel conventionele stellingen als andere systemen met directe toegang tot lasten, zoals draagarmstellingen.

Heb je interesse in een van onze producten?

Een offerte aanvragen

De onderstellen bestaan uit een chassis met wielen die indien gewenst gemotoriseerd kunnen worden aangedreven en liggers met warm geperste gelamineerde profielen die een hoge stootvastheid bieden.

 

Elk chassis is voorzien van een eigen beveiligingssysteem dat, in combinatie met de beveiligingssystemen van de installatie zelf en het computergestuurde centrale systeem, ongevallen tijdens de magazijnwerkzaamheden voorkomt.

Oplossing op maat

Als je niet weet welke opslagoplossing het beste bij jouw behoeften past, neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het configureren van je project.

Neem contact op met ons

  Bestand verwijderen

  Download de catalogus

  Campo obligatorio
  Campo obligatorio
  Campo obligatorio